Vacature aanpakker vanaf 19 juli 2023

Ben jij iemand die niet stil kan zitten en graag de hele dag in beweging is? Iemand die technisch inzicht heeft en graag dingen in elkaar zet? Dan is de functie aanpakker voor jou perfect. We zoeken mensen die graag in een productieomgeving willen werken. Als aanpakker stel je onderdelen van machines en constructies samen. Je doet dit met behulp van collega’s en technische tekeningen. De werkzaamheden zijn in grote en kleine series. Hierbij kun je denken aan de opbouw van machines voor de verpakkingsindustrie en voedingsmiddelenindustrie. Het werk wordt op locatie van het bedrijf uitgevoerd. Heb jij zin om de hele dag bezig te zijn en wil je graag je handen uit de mouwen steken? Dan kun je reageren op deze vacature.

Welke ervaring heb je nodig?

Je bent iemand die graag werkt. Iemand die niet kan stil zitten en houdt van actie. Iemand die graag naar afloop van de dag trots kijkt naar alles wat gemaakt is. Je vind het leuk om met collega’s te werken. Je werkt veilig en bent betrouwbaar. Verder is een flexibele instelling van belang. Je moet goed kunnen inschatten hoe bepaalde constructiedelen in elkaar moeten worden gezet. Kortom technisch inzicht is bij jou aanwezig.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt is een machinebouwer in de metaal. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Drachten, Sneek en Heerenveen. Je komt in een informele omgeving te werken waarbij iedereen gewoon bij de voornaam wordt genoemd. Het bedrijf heeft een grote voorkeur voor mensen die energierijk zijn en goed kunnen werken in teamverband. De sfeer is daarom uitstekend bij het bedrijf. Iedereen weet wat hij of zij moet doen. Dat maakt deze organisatie tot een populaire werkgever.

Arbeidsvoorwaarden

Wil jij deze functie met beide handen aanpakken? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt een mooi salaris verdienen dat start op 2400 en eindigt boven de 2800 euro. Daarnaast heb je mogelijkheden om een specifiek vakgebied te leren. Je kunt jezelf dus verder ontwikkelen. Heb je nog nauwelijks opleidingen gevolgd en wil je graag wat leren? Dat kan! Bij dit bedrijf kun je opleidingen en trainingen volgen op kosten van de zaak. Verder krijg je nog een contract voor bepaalde tijd. Wil je het werk langer uitvoeren? Dan kun je ook in aanmerking komen voor een vast dienstverband. Reiskosten worden ook nog vergoed.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures Technicum.