Vacature aankomend monteur carrosseriebouw vanaf 1 december 2021

Lijkt het je leuk om te sleutelen aan vrachtwagens en andere voertuigen in de transportsector? Dan is deze vacature interessant voor jou. We zijn namelijk op zoek naar aankomend monteur carrosseriebouw. Je bent in deze functie mede verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud en reparaties aan verschillende opleggers, vrachtwagens en veegauto’s. Het werk is heel afwisselend en bestaat grotendeels uit mechanische montage. Daarnaast komen er ook een klein beetje elektrotechnische werkzaamheden aan de orde zoals het plaatsen van verlichting en dergelijke. Hydrauliek is ook een onderdeel van de functie. Kortom een veelzijdige functie voor een echte sleutelaar. Als je meer ervaring hebt opgebouwd kun je ook meedraaien met storingsdiensten

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie die je in bezit ge zijn van een relevante MBO opleiding op minimaal niveau 2. Daarnaast is het belangrijk dat je echt een sleutelaar bent, iemand die het leuk vind om dingen te repareren. Omdat je het werk in de carrosseriebouw nooit alleen doet zijn we op zoek naar een teamspeler die goed kan samenwerken. Je hebt geen autorijbewijs nodig maar als je door wilt groeien naar een servicefunctie zal je wel het rijbewijs B in bezit moeten hebben. Het werk is fulltime en voor langere tijd.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een toonaangevend bedrijf in de carrosseriebouw. Het bedrijf maakt trailers, veegauto’s en repareert vuilniswagens en ander gemeente materieel. Verder is het bedrijf ook actief in het plaatsen van hydraulische kranen op vrachtwagenonderstellen. Het bedrijf hecht veel waarde aan de ontwikkeling van personeel. Het personeel dat binnen het bedrijf werkzaam is kan meerdere taken uitvoeren en is daardoor breed inzetbaar. Verder geeft het bedrijf ook opleidingen en trainingen aan personeel zodat ze hun werk nog beter kunnen uitvoeren. De carrosseriebouwer is gevestigd in de buurt van Leeuwarden en is ook goed bereikbaar vanuit Sneek, Harlingen, Heerenveen en Franeker.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren carrosseriebouwer kun je een salaris verdienen rond de 2500 euro bruto per maand. Als je wat minder ervaring hebt zal je salaris eerst wat lager zijn maar je hebt natuurlijk een groeiperspectief. Doormiddel van een goed inwerktraject en eventuele opleidingen en trainingen kun je jezelf verder ontwikkelen. Je krijgt een reiskostenvergoeding als je reiskosten maakt. Deze vergoeding is 0,19 per kilometer woon-werkverkeer. De opleidingen en trainingen die je volgt zijn op kosten van het bedrijf.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk.