Vacature aankomend koelmonteur Emmeloord vanaf 21 juni 2021

Heb jij ervaring in de installatietechniek of elektrotechniek en zou je graag in de koeltechniek aan de slag willen? Dat is mogelijk. Ook als je geen opleiding hebt gedaan in de koeltechniek kun je in deze functie starten. Via deze organisatie kun je namelijk een opleiding in de koeltechniek volgen. Zo leer je veilig omgaan met koelmiddelen. In eerste instantie ga je algehele montage aan machines en installaties uitvoeren terwijl je ondertussen een opleiding in de koeltechniek volgt. Zodra je deze opleiding hebt afgerond kun je aan de slag in de koeltechniek. Dan ben je een allround monteur die ook in het servicewerk aan de slag zou kunnen in de toekomst.

Welke ervaring heb je nodig?

Een goede basis in de installatietechniek en elektrotechniek zorgt er voor dat je de koeltechniek snel kunt aanleren. Heb je deze ervaring nog maar in beperkte mate dan kun je ook solliciteren maar is het traject tot zelfstandig koelmonteur iets langer. Is dat geen probleem, dan zien wij ook geen problemen met betrekking tot je sollicitatie. Je kunt tijdens je werk de opleiding tot koelmonteur volgen. Daarbij is het van belang om te weten dat je wel flexibel moet zijn. Een deel van de opleiding zal ik de vrije tijd moeten worden gevolgd waaronder in de avonduren. Je werkt in teamverband en moet goed kunnen communiceren met je collega’s. Het werk is niet in de ploegen maar kan in de toekomst wel op verschillende locaties zijn waardoor een rijbewijs en eigen auto wel handig zijn.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat heeft ongeveer 100 werknemers in dienst. Daarom is een logistieke afdeling met magazijnmedewerkers een belangrijke schakel in het gehele projectproces. Het bedrijf produceert overigens agrarische machines en installaties die er voor zorgen dat het voedsel langer opgeslagen kan worden en langer eetbaar blijft. Een nuttige sector die veel raakvlakken heeft met de voedingsmiddelenindustrie.

Arbeidsvoorwaarden

Als aankomend koelmonteur kun je een salaris verdienen rond de 2400 euro tot 2700 euro bruto per maand. Dit salaris is berekend op basis van een fulltime dienstverband en is afhankelijk van je ervaring en opleiding. Je krijgt daarnaast een reiskostenvergoeding tegen de reiskostenregeling die van toepassing is binnen het bedrijf. Er is dus sprake van equal pay. Je krijg net zoveel salaris en reiskostenvergoeding als het overige personeel binnen deze organisatie verdient met dezelfde kennis en ervaring in dezelfde functie. Het werk van een koelmonteur is voor langere tijd. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd en hebt de mogelijkheid om vast in dienst te treden bij het bedrijf.

Solliciteren

Wil je graag als koelmonteur aan de slag willen voor langere tijd? Ben je op zoek naar een mooie baan waarin je een toekomst kunt opbouwen. Klik op de knop vacatures om meer inzicht te krijgen in deze vacature en tevens het gehele vacatureaanbod.