Vacature aankomend carrosseriebouwer Leeuwarden vanaf 11 mei 2022

Vrachtwagens zitten boordevol techniek! Ben jij iemand die graag aan deze voertuigen wil sleutelen dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een bedrijf in de buurt van Leeuwarden zoeken we een nieuwe collega voor een team enthousiaste monteurs. Wat ga je doen? Lassen aan carrosserieën, hydrauliek, plaatwerk en aanpassingen aanbrengen op basis van de wensen van de klant. Het bedrijf streeft naar maatwerk. Naast bovengenoemde werkzaamheden worden ook hydraulische kranen geplaatst op vrachtwagens. Er is veel afwisseling. Dat zorgt er voor dat geen dag hetzelfde is en er voldoende uitdaging is elke dag weer.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is het belangrijk dat je ervaring hebt in de voertuigentechniek, motorvoertuigentechniek, werktuigbouwkunde of andere relevante sector. Deze ervaring kan bestaan uit ervaring in je werk, ervaring op school of ervaring vanuit de hobby. Het sleutelen moet in je bloed zitten. Mocht je bepaalde werkzaamheden niet beheersen dan is dat geen probleem. Je kunt namelijk op je werk voldoende aan de slag met je eigen ontwikkeling. Het is wel handig dat je een rijbewijs hebt of in ieder geval in de buurt van Leeuwarden woont.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een toonaangevend bedrijf in de carrosseriebouw. Het bedrijf doet op basis van de wensen van klanten diverse opdrachten. Die variëren van het verlengen of verbreden van trailers tot en met het opbouwen van complete hydraulische kranen. Het werk wordt van ruwbouw tot afmontage uitgevoerd door het bedrijf. Dat zorgt er voor dat er verschillende technische disciplines binnen het bedrijf aanwezig zijn. Monteurs kunnen vaak op meerdere plekken worden ingezet waardoor de afwisseling wordt vergroot. Het bedrijf is goed te bereiken vanuit Leeuwarden, Harlingen, Franeker en Sneek.

Arbeidsvoorwaarden

Het bedrijf biedt een marktconform salaris van ongeveer van 2600 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Naar mate je ervaring groeit zal ook het salaris meegroeien. Je krijgt reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer die wordt afgelegd voor woonwerkverkeer. Daarnaast heb je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen om daarmee je werkniveau te vergroten. Deze opleidingen worden voor je betaald. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd. Naar mate je een aantal jaar bij het bedrijf hebt meegedraaid kan dit contract worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk of reageer via de knop met het reactieformulier van de website.