Technische vacatures Technicum in augustus 2022

Ongetwijfeld heb je het al gehoord. Op het nieuws, in de kroeg of op de verjaardag van je vrienden. Er heerst een krapte op de arbeidsmarkt en met name in de technische sector. Voor bedrijven betekent dit dat het lastig is om aan personeel te komen, maar voor jou betekent dit juist dat de kansen voor het oprapen liggen. Dit is hèt moment om over te stappen naar de technische sector. Dus ook wanneer jij nog geen ervaring hebt ben je bij Technicum van harte welkom om de mogelijkheden voor een overstap richting de techniek te bespreken. Technicum is de specialist op gebied van technisch personeel in de werktuigbouwkunde en installatietechnieken. Je kunt hierbij o.a. denken aan technische werkzaamheden in de productie, assemblage en montage. Deze werkzaamheden kun je met de juiste motivatie en een korte inwerkperiode zonder ervaring prima uitvoeren. Daarnaast is het ook mogelijk om op termijn op kosten van Technicum een cursus te volgen of werken leren (BBL) te doen. Bij BBL krijg je direct betaald en betaalt Technicum de kosten van de studie.

Kortom; schroom niet en neem vandaag nog contact op met Technicum op via 058 – 294 50 90

Wat we bieden

Bij Technicum bieden we jou een technische carrière die perfect bij je past. Heb je zelf al ideeën? Dan helpen de collega’s van Technicum jou graag bij het realiseren hier van. Ben je nog zoekende? Ook dan helpen de collega’s van Technicum jou graag bij het maken van een keuze richting de werktuigbouwkunde of installatietechniek. Je kunt hierbij denken aan heel veel verschillende functies zoals: Lasser, monteur, CNC Operator, installatiemonteur (loodgieter) of elektromonteur.

Daarnaast kan Technicum jou het volgende bieden:

  • Salaris tussen € 2.200,- en € 3.500,- afhankelijk van jouw ervaring;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer;
  • 25 verlofdagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Mogelijkheid om via Technicum verschillende trainingen te volgen als bijvoorbeeld VCA- VOL, heftruckcertificaat en veilig hijsen;
  • Technicum stelt voor jou kleding en de benodigde PBM’s ter beschikking.

Functie-eisen

Ervaring is geen vereiste om voor Technicum te werken. Het helpt natuurlijk mee wanneer je kunt aantonen dat je een connectie hebt met de techniek, maar dit is niet noodzakelijk omdat er ook mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen van assistent tot ervaren technisch specialist. Aan de hand van een persoonlijke intakegesprek worden jouw wensen in kaart gebracht. Afhankelijk van jouw ervaring vinden de consultants van Technicum een opdracht die daar perfect op aansluit. De bedrijven waar Technicum contact mee heeft vinden motivatie en instelling heel belangrijk. Door de juiste instelling kun je jezelf ontwikkelen maar ook veilig werken. Dus ook wanneer je nog twijfelt over een overstap richting de techniek ben je bij ons van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken.

Over het bedrijf

Bij Technicum Leeuwarden wordt al geruime tijd samengewerkt met bedrijven door heel Friesland. Dit betekend dat de kans op passend werk voor jou heel groot is. Door het netwerk te gebruiken vinden de consultants ook werk dat in de buurt van jouw woonplaats is. Je kunt bij de werktuigbouwkunde denken aan grote metaalfabrieken, jachtbouwers en carrosseriebouwers. Daarnaast is Technicum ook heel actief in de installatietechniek, elektrotechniek en werkt Technicum samen met zowel grote als kleinere plaatselijke installatiebedrijven waardoor ze altijd een passende opdracht hebben. Of dit nou grote utiliteitsprojecten zijn of kleine klant specifieke woningbouwprojecten. De klanten zijn gevestigd door heel Friesland, je kunt hierbij denken aan Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Harlingen, Dokkum en alle omliggende dorpen

Solliciteren bij Technicum

Solliciteren bij Technicum is eenvoudig je kunt klikken op de knop vacatures Technicum in de menubalk. Je kunt er ook voor kiezen om op de knop BBL te klikken voor een overzicht van de BBL mogelijkheden bij Technicum.