Technicum zoekt machinebankwerkers vanaf medio juni 2021

Het technische uitzendbureau Technicum is een bekende arbeidsbemiddelaar in de techniek. Door heel Nederland heeft deze uitzendorganisatie vestigingen. Dat is goed nieuws want daardoor heeft Technicum een goed beeld van de lokale technische arbeidsmarkt. Dat zorgt er voor dat iedereen die werk zoekt in de techniek bij Technicum aan het juiste adres is. Het aanbod aan vacatures bij Technicum is zeer breed. Er wordt in verschillende vacatures om ervaren vakkrachten gevraagd. Daarnaast neemt ook het aanbod aan vacatures voor aankomend vakpersoneel toe. Er zijn namelijk steeds meer vacatures die worden open gezet voor leer-werktrajecten. Deze trajecten worden vaak in een BBL vorm aangeboden. Het werken en leren neemt een belangrijke rol op zich in de ontwikkeling van nieuw vakpersoneel in de techniek.

Machinebankwerkers

Technicum uitzendbureau heeft de laatste tijd veel vacatures binnen gekregen voor machinebankwerkers. Dit zijn metaalbewerkers die doormiddel van machines platen en massieve blokken metaal bewerken. Hierbij kun je denken aan kanten, zetten, boren, tappen en lasersnijden maar ook aan draaien, frezen en eroderen. Allemaal verschillende bewerkingen die op metaal kunnen worden uitgevoerd doormiddel van een machine. Een groot aantal machines wordt tegenwoordig overigens doormiddel van een computer aangestuurd. Dat noemt men ook wel CNC machines. De term CNC komt steeds vaker voor in vacatures voor machinebankwerkers. De tegenhangers van CNC bewerkingsmachines zijn de conventionele machines.  De conventionele machines moeten met de hand worden ingesteld. Het grote voordeel voor machinebankwerkers in 2021 is dat ze een ruime keuze hebben aan verschillende vacatures. Daardoor is er altijd een vacature die bij een sollicitant past die ervaring heeft in een specifiek beroep in het machinebankwerken.

Solliciteren

Heb je interesse in een vacature binnen het machinebankwerken dan kun je in het vacatureoverzicht kijken. Dit overzicht tref je aan door op de knop vacatures te klikken. Achter die knop staan alle technische vacatures die Technicum uitzendbureau heeft in heel Nederland. Als je een vacature ziet die jouw interesse heeft kun je direct reageren door je cv in te sturen op de website van Technicum.