Technicum zoekt intercedenten in Noord Nederland vanaf 14 juli 2021

Het technische uitzendbureau Technicum is op zoek naar intercedenten in Noord-Nederland. Door de toename in de activiteiten van deze uitzendorganisatie is er meer intern personeel nodig. Het gaat hierbij met name om intercedenten. Een intercedent bij Technicum heeft een uitdagende baan. Er is veel vraag naar technisch personeel en weinig aanbod van technische specialisten. Juist op dit snijvlak speelt een intercedent bij Technicum een grote rol. Als intercedent ga je op zoek naar technisch personeel via vacaturebanken, social media en natuurlijk doormiddel van persoonlijke netwerken.

Vestigingen van Technicum in Noord Nederland

Technicum heeft al ervaren teams in Alkmaar, Leeuwarden, Drachten, Sneek en Groningen. Op deze vestigingen zijn al intercedenten en vestigingsmanagers aanwezig die veel verstand hebben van de lokale arbeidsmarkt. Op een groot deel van de hiervoor genoemde vestigingen is echter versterking nodig. Gelukkig kan een nieuwe intercedent goed ingewerkt worden door zijn of haar ervaren collega’s. Zo leer je binnen een paar maanden het boeiende vak van intercedent op de technische arbeidsmarkt.

Solliciteren bij Technicum

Als intercedent heb je een veelzijdige functie. Naast het werven van personeel, zoals hiervoor genoemd, ga je ook ondersteuning bieden bij het opleiden van personeel. Je bent ook het aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot de arbeidsbemiddelingen en persoonlijke ontwikkeling van technisch personeel. Zo wordt je een allrounder in je vakgebied en is geen dag hetzelfde. Wil je meer weten over je mogelijkheden om bij Technicum aan de slag te gaan in een interne functie? Klik dan op de knop vacatures om een volledig overzicht te krijgen van het aantal vacatures voor intercedent.