Technicum is in 2023 op zoek naar onderhoudsmonteurs die door heel Nederland willen rijden en werken

Technicum heeft van een klant een vacature binnen gekregen voor onderhoudsmonteurs aan installaties ten behoeve van brandstof maar ook elektrische oplaadpunten. Ben jij iemand die graag in de auto zit en op verschillende locaties wil werken? Dan is deze vacature voor jou interessant. Het gaat om een functie waarin je ook de mogelijkheid hebt om je eigen werkzaamheden in te plannen. Daarnaast krijg je betaald zodra je in de auto stapt. Het rijden naar je werk wordt betaald. Bovendien rijd je natuurlijk in een bedrijfsbusje waarin alle gereedschappen en materialen zitten die jij nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren. Voor monteurs die vrijheid willen en bovendien zelfredzaam zijn is dit een uitgelezen kans op een prachtige baan.

Onderhoud aan tankstations en plaatsen van DC laadpalen

De werkzaamheden die je uitvoert zijn gericht op het uitvoeren van onderhoud aan tankstations en alle bijbehorende installaties. Of het nu gaat om een elektronisch kassasysteem of een complete pompinstallatie de onderhoudsmonteurs bij dit bedrijf doen echt alles. Daarom is het een afwisselende functie. Je kunt bijvoorbeeld ook verlichting van tankstations repareren of een probleem met de verwarmingsinstallatie oplossen. Voor monteurs met ervaring is er ook een mogelijkheid om zich te specialiseren in een functie die gericht is op het plaatsen van oplaadstations voor elektrische auto’s. Dat zijn uiteraard de grotere oplaadstations die ook wel DC oplaadstations worden genoemd. De DC oplaadstations is sterker en groter dan AC oplaadstations die bijvoorbeeld bij woningen worden aangebracht. Voor het plaatsen van DC oplaadstations krijg je binnen het bedrijf een speciale opleiding en training.

Solliciteren naar de functie onderhoudsmonteur

Heb je interesse in deze functie reageer dan via de knop vacatures in de menubalk en stuur een open sollicitatie naar Technicum of reageer via het reactie formulier van deze website. Dan wordt er contact met je opgenomen. Je kunt ook in Google kijken welke Technicum vestiging het dichtste bij jou in de buurt zit zodat je telefonisch contact kunt opnemen.