Hoofd assemblage machinebouw Leeuwarden vanaf 23 december 2021

Heb jij veel ervaring in het opbouwen van machines of staalconstructies? Ben jij iemand die een goed technisch inzicht heeft er graag zou willen leidinggeven? Dan is de functie hoofd assemblage machinebouw geschikt voor jou. In deze functie geef je leiding aan ongeveer 5 monteurs in de binnendienst. Je werkt mee aan de bouw van machines en constructies en verdeelt daarnaast ook de taken onder de monteurs. Door jouw inzicht en ervaring kunnen monteurs leren hoe ze werkzaamheden beter kunnen uitvoeren. Je geeft tips en geeft leiding als een coach op de werkvloer. Gezamenlijk worden mooie machines gebouwd die vrijwel geheel mechanisch zijn. Kennis van elektrotechniek is niet vereist. Het gaat om een functie voor een echte sleutelaar. Iemand die het leuk vind om een team te leiden.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je minimaal 5 jaar ervaring nodig in de bouw van machines of apparaten. We zoeken iemand die goed kan tekening lezen en een opleiding heeft gevolgd op mbo 3 of hoger in de machinebouw, mechatronica, werktuigbouw of metaal. Daarnaast is karakter ook heel belangrijk. In de functie hoofd assemblage ben je echt een coach die monteurs aanstuurt en zelf ook meewerkt. Het kunnen leidinggeven en tegelijkertijd je eigen werkzaamheden doen vereist een flexibele houding waarbij je goed kunt communiceren en werkzaamheden kunt voordoen en uitleggen. Technisch inzicht is daarom van groot belang en het kunnen uitleggen wat technisch gezien handig is. De machines die gemaakt worden bestaan niet uit veel onderdelen maar de werkzaamheden moeten wel nauwkeurig worden gedaan.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de functie hoofd assemblage open staat is een toonaangevend bedrijf in de bouw van machines. Het bedrijf maakt een uniek product dat in meerdere fabrieken en productieprocessen wordt toegepast. De werkzaamheden die worden uitgevoerd binnen het bedrijf variëren van verspanen tot en met montage en servicemontage. Het bedrijf maakt haar eigen producten van het begin tot het einde. Dat maakt het bedrijf tot een interessant bedrijf voor iedereen die graag wil weten wat er uiteindelijk met het gemaakte product gebeurd.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris van een ervaren hoofd assemblage ligt rond de 3000 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen op kosten van het bedrijf. Je krijgt een goed inwerktraject waarbij je kennis maakt met de werkzaamheden en natuurlijk de monteurs en leidinggevenden waarmee je dagelijks contact hebt. Jet krijgt een reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer die gereden wordt in woonwerkverkeer. Je werkt in deze functie voornamelijk op de locatie van het bedrijf. Het is geen buitendienstwerk. Af en toe zal je wel met buitendienstmonteurs contact hebben over de installatie van machines op locatie.

Solliciteren

Heb je al ervaring als monteur op zoek naar een leidinggevende functie? Klik dan op de knop vacatures. Heb je interesse in een BBL traject als leerling monteur? Klik dan op de knop BBL in de menubalk.