Technicum: Toekomst Door Techniek video

Wil je aan slag in de techniek dan kan Technicum jou een toekomst bieden. Technicum is een specialist in de techniek. Of het nu gaat om bedenken, ontwerpen of uitvoeren en onderhouden: Technicum heeft een oplossing. Hierbij kun je denken aan een actueel vacatureaanbod dat dagelijks wordt bijgehouden. Hierin staan vacatures door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt.

Aan welke vakgebieden moet je dan denken? Technicum is met name sterk in de installatietechniek, elektrotechniek, machinebouw, mobiliteit en telecom. Binnen deze vakgebieden zijn verschillende kantoorfuncties en uitvoerende functies. Dat maakt dat Technicum in elke functiecategorie werk heeft.

Introductie van Technicum

Technicum heeft werk en opleidingen in de techniek

Heb je nog weinig ervaring in de techniek maar wel een motivatie om in deze sector aan de slag te gaan? Dan is Technicum de specialist op het gebied van technische loopbaanbegeleiding. Technicum helpt je bij het in kaart brengen van je kwaliteiten in de techniek. Mocht je nog kennis en vaardigheden te kort hebben om direct aan de slag te gaan dan kan Technicum jou helpen om deze kwaliteiten te ontwikkelen.

Hoe? Doormiddel van BBL trajecten en maatwerk opleidingen en trainingen. Technicum heeft door heel Nederland contact met regionale opleidingscentrums die MBO opleidingen bieden voor aankomende en ervaren technische krachten. De instapniveaus worden aangepast aan de kandidaten die willen deelnemen.

Wil je meer weten over Technicum? Klik dan op de: Vacatures Technicum of BBL Technicum. Ga aan de slag via Technicum voor Vakwerk, Topwerk en Mensenwerk.