Technisch Werken

Zorgverzekeraars maken winst en nu?

Het Financiële Dagblad geeft maandag 26 augustus 2013 aan dat de zorgverzekeraars hogere winsten draaien. De Minister van Volksgezondheid Edith Schippers (VVD) gaf kort geleden nog aan dat hogere winsten van zorgverzekeraars moeten zorgen voor lagere zorgpremies. De verzekeraars Menzis en Achmea geven aan dat dit niet meteen zal gebeuren. De topman van Menzis Roger van Boxtel gaf aan dat zorgverzekeraars steeds meer zorgtaken moeten vergoeden.

Reactie
Het is jammer dat consumenten alleen maar meer moeten betalen voor verzekeringen. Deze verplichte verzekeringen zorgen voor een behoorlijke vaste maandelijkse kostenpost. Wanneer er meer winst wordt gemaakt door de zorgverzekeraars zou dit ook in een lagere premie moeten resulteren. Anders kan de prijs alleen maar stabiliseren of omhoog gaan.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!