Technisch Werken

Woningmarkt heeft geen hulp nodig?

In het Financiële Dagblad hebben economen aangegeven dat de woningmarkt geen ondersteuning nodig heeft van de regering. De economen vermoeden dat de ontwikkeling van de plannen waarschijnlijk pas afgerond zijn als de woningmarkt al over het dieptepunt heen is gegaan.

Volgens Paul de Vries van Rabobank en UvA-hoogleraar Roel Beetsma zijn de prijzen op de woningmarkt minder snel aan het dalen dan voorheen. Wanneer er nu plannen worden gemaakt om de woningmarkt nieuw leven in te blazen is het te laat. Van Hoek geeft in de krant aan dat de overheid moet inzetten op maatregelen die geen extra kosten voor de Overheid met zich meebrengen.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Geplaatst in Nieuws