Technisch Werken

Werknemers in Rozendaal en Bloemendaal hadden hoogste inkomens in 2017

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) hadden werknemers in Rozendaal en Bloemendaal in 2017 het hoogste persoonlijke inkomen van Nederland. In deze twee plaatsen hadden werknemers gemiddeld ongeveer 50.000 euro aan salaris. De laagste inkomens werden in geregistreerd op de Waddeneilanden. In de waddengemeenten Schiermonnikoog, Vlieland en Ameland lag het gemiddelde persoonlijke inkomen op ongeveer 28.000 euro. juist het laagst.

De hoogste inkomens zijn vooral te vinden in gemeenten in het midden en westen van Nederland, in de provincies Utrecht en Noord-Holland en Zuid-Holland. Daarnaast zijn de inkomens ook in Eindhoven, Groningen en Maastricht liggen de inkomens relatief hoog. Volgens de cijfers van het CBS is het jaarlijkse doorsnee inkomen (gecorrigeerd voor de prijsontwikkeling) van werkenden is in de periode van 2007 tot en met 2017 vrijwel gelijk gebleven.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!