Technisch Werken

Vlak voor Kerst 2019 solliciteren naar een technische baan is mogelijk bij Technicum

Technicum uitzendbureau blijft ook in de Kerstweken gewoon open. Behalve op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag is het bij de vestigingen van Technicum gewoon mogelijk om binnen te lopen en te solliciteren naar een baan. Veel sollicitaties komen tegenwoordig binnen via internet maar Technicum vind een persoonlijk contact met flexwerkers en sollicitanten belangrijk. Technicum beschouwt zichzelf als werkgever op de flexibele arbeidsmarkt en hecht een grote waarde aan een goed netwerk met klanten, werknemers en met sollicitanten.

Een goed netwerk werkt pas effectief als men bereikbaar is. Technicum heeft een landelijke verspreiding van vestigingen. Dat zorgt er voor dat er voor de meeste sollicitanten een vestiging van Technicum in de buurt is. Mocht een Technicumvestiging toch niet binnen reisbereik aanwezig zijn dan is telefonisch contact of contact via de mail altijd mogelijk. De consultants helpen werkzoekenden in de techniek graag aan een nieuwe uitdagende baan. Ook wanneer je op zoek bent naar een BBL opleiding of andere opleiding in de techniek ben je bij Technicum aan het juiste adres. Wil je meer weten over Technicum en de vacatures binnen deze organisatie klik dan op de knop: Vacatures Technicum. Voor meer informatie over BBL opleidingen kun je op de knop: BBL Technicum klikken.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met ,
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!