Technisch Werken

Vacatures Technicum in februari 2020

Het vacatureaanbod van Technicum is in de maand februari van dit jaar aanzienlijk toegenomen. Technicum is actief in de bouw, werktuigbouwkunde, installatietechniek, elektrotechniek, mobiliteit en telecomsector. Binnen deze sectoren bemiddelt Technicum flexibel personeel voor uitvoerende technische functies maar ook in het middenkader. Nu het in Nederland behoorlijk dynamisch is in de bouw en de techniek krijgt Technicum veel vacatures binnen.

Ben je benieuwd naar het totale overzicht van de vacatures van Technicum? Klik op de knop “vacatures Technicum” in de menubalk om een compleet overzicht te krijgen van de vacatures die open staan bij jou in de buurt. Het mooie van het vacatureoverzicht is dat je niet alleen inzicht krijgt in welke sectoren vacatures open staan maar ook in welke regios. Zo krijg je altijd een actueel overzicht van technische vacatures bij jou in de buurt.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws