Technisch Werken

Vacature voor elektromonteur zonnepanelen juni 2019

Op dit moment heeft het technisch uitzendbureau waar technischwerken.nl mee samenwerk verschillende vacatures open staat voor elektromonteurs die zonnepanelen willen plaatsen op woningen en utiliteitscomplexen. Omdat er op de arbeidsmarkt niet heel veel ervaren kandidaten beschikbaar zijn voor deze functie heeft het uitzendbureau besloten om ook minder ervaren kandidaten voor de vacature monteur zonnepanelen in aanmerking te laten komen. Dat betekent dat ook mensen zonder opleiding in de elektrotechniek aan de slag zouden kunnen in de zonnepanelen.

Daarvoor krijg je echter wel een gratis cursus die 1 of 2 dagen duurt. Na deze cursus weet je alles van veilig werken op hoogte en weet je bovendien hoe je zonnepanelen veilig en vakkundig kunt plaatsen. Er zijn verschillende opdrachtgevers waar je aan de slag zou kunnen om zonnepanelen op woningen te plaatsen. Als je meer wilt weten kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of via de knop vacatures Technicum die in de menubalk te vinden is.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws