Technisch Werken

USG people en duurzaamheid

Urgenda wil op de Dag van de Duurzaamheid laten zien hoeveel duurzaamheid onder de Nederlandse bevolking leeft. Doelstelling is onder andere zoveel mogelijk mensen bewust te laten worden van duurzaamheid. Daarvoor kunnen mensen en bedrijven activiteiten bedenken. Hoe meer mensen meedenken over het onderwerp duurzaamheid hoe beter. De duurzaamheidsbeweging moet groeien.

Datum dag van duurzaamheid
Donderdag 10 oktober 2013 is de dag van de duurzaamheid. Op die dag vinden er in heel Nederland duizenden duurzame activiteiten plaats om aandacht te vragen voor het belangrijke onderwerp: duurzaamheid.

USG en duurzaamheid
Ook dit jaar neemt USG People weer deel aan de Dag van de Duurzaamheid. In 2013 staat deze dag binnen USG People in het teken van een gezond en vitaal leven. Bij USG People wordt veel en hard gewerkt, maar dit is alleen vol te houden als je fit en vitaal bent, zowel fysiek als mentaal. Bron: usg nieuwsbrief

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met , ,
Geplaatst in Nieuws