Technisch Werken

Twitter naar de beurs

Twitter heeft in een tweet bekend gemaakt dat ze de eerste stap heeft gezet naar de beurs. Twitter is zeven jaar geleden opgericht. Ondernemer Jack Dorsey was de oprichter van Twitter en hij houdt na de beursgang nog 3 procent van het belang in Twitter. Sinds de oprichting van de microblogsite is het aantal Twittergebruikers enorm toegenomen.

Twitter is groot
Op dit moment is Twitter wereldwijd op internet bekend. Er zijn meer dan 500 miljoen Twittergebruikers. Het bedrijf was al een tijd bezig met een mogelijkheid om naar de beurs te gaan. Eerder had de Britse krant Sunday Times bekend gemaakt dat Twitter bezig was met voorbereidingen voor een beursgang. De beursgang van Twitter wordt als heel bijzonder ervaren. Het is een uniek bedrijf dat voornamelijk draait om netwerken. Dit is voor zowel bedrijven, medewerkers als consumenten interessant.

Waarde van Twitter
Volgens het nieuwsbericht op nu.nl staan bankiers in de rij om een rol te krijgen bij deze speciale ontwikkelingen. Het bedrijf Twitter zou misschien wel gewaardeerd kunnen worden op 15 miljard dollar. Dit is ruim 11,3 miljard euro.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met , , ,
Geplaatst in Nieuws