Technisch Werken

Twijfel niet langer en start met een BBL opleiding in 2019

De zomervakantie komt er aan. Een leuke periode om even helemaal tot jezelf te komen. Naast het houden van een welverdiende vakantie is de zomerperiode ook bij uitstek de periode om voor jezelf plannen te maken voor de toekomst. Denk hierbij ook aan de techniek. Waarom? Nou, de techniek heeft werk, niet alleen in 2019 maar ook daar na. Een BBL opleiding in de techniek kan de ideale opstap zijn naar een loopbaan in een technische sector. Er zijn heel veel verschillende technische sectoren. Je kunt denken aan metaalbedrijven maar ook aan beroepen in de energietechniek waarin jij een bijdrage kunt leveren aan de verduurzaming van Nederland.

Dat is uitdagend en bovendien belangrijk voor de toekomst van Nederland. Door een BBL opleiding te volgen in de techniek werk je aan je eigen toekomst maar ook aan de toekomst van Nederland. Technisch personeel is namelijk belangrijk voor onze economie maar ook voor het tekort aan woningen. Er moeten meer huizen gebouwd worden door specialisten en de bestaande huizen moeten duurzamer worden gemaakt. Daarvoor is de komende jaren veel te weinig personeel beschikbaar. Dus jij kunt het verschil maken. Twijfel daarom niet langer en klik op de knop “BBL Technicum” dan kom je alles te weten over technische BBL opleidingen bij jou in de buurt.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met , ,
Geplaatst in Nieuws