Technisch Werken

Tesla Model 3 mogelijk bestverkochte automodel in 2019

Tesla Model 3 is populair in Nederland. In de maand november zijn volgens de RAI Vereniging en de BOVAG 3.979 exemplaren van dit model verkocht. Volgens een overzicht van deze organisaties is de kans groot dat Tesla Model 3 de best verkochte auto wordt van 2019. In totaal zijn tot en met november 17.871 exemplaren van dit model verkocht. Op de tweede plaats staat de Volkswagen Polo met 12.565 stuks.

Deze auto stond ook in november op de tweede plek met 1.430 verkochte exemplaren. Op de derde plek staat de nieuwe Renault Clio. Daarvan werden in november in totaal 1.096 stuks verkocht. De toename in de verkoop van het Tesla Model 3 maakt ook duidelijk dat de vraag naar elektrische voertuigen toeneemt in Nederland. Ook is het goed nieuws voor Tesla. Deze autoproducent worstelde al geruime tijd met de productie en verkoop van de Tesla Model 3.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws