Technisch Werken

Technisch werken in 2012

Eindelijk is het zo ver, 2012 is begonnen. Dit jaar wordt een belangrijk jaar voor onze website technischwerken.nl. De komende tijd zal deze website zich steeds verder ontwikkelen tot een volwaardige website met vraag en aanbod van technisch personeel in de noordelijke provincies van Nederland.

De categorieën waar deze website zich binnen de techniek op richt zijn:

  • Installatietechniek ook wel W installatie genoemd
  • Elektrotechniek ook wel E installatie genoemd
  • Werktuigbouwkunde afgekort met WTB

Binnen deze categorieën zijn veel verschillende functies en daardoor ook verschillende vacatures. Onze website wordt dagelijks up-to-date gehouden wat betreft vacatures en profielen van beschikbare medewerkers.

Wanneer bedrijven of medewerkers meer informatie willen hebben kunnen ze dat aangegeven op het contactformulier.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Geplaatst in Nieuws