Technisch Werken

Technicum zoekt technisch middenkaderpersoneel in januari 2020

Het uitzendbureau Technicum is voor haar opdrachtgevers op zoek naar technisch personeel in het middenkader. Het gaat hierbij onder andere om planners, werkvoorbereiders, tekenaars en engineers. Het middenkader is bij veel bedrijven het middelpunt van de organisatorische processen. Het feit dat veel bedrijven meer drukte ervaren in het middenkader uit zich onder andere in een grote hoeveelheid vacatures voor middenkaderpersoneel op vacaturebanken en op websites van bedrijven.

Voor mensen met een HBO opleiding op het gebied van werktuigbouwkunde, technisch tekenen en technische bedrijfskunde is veel werk. De afgelopen jaren zijn er ook steeds meer MBO-ers actief als werkvoorbereider en technisch tekenaar. Om die reden is ook de MBO-opleiding middenkaderengineering ontstaan. Technicum heeft voor de meeste technische middenkadermedewerkers een geschikte baan. Als je meer wilt weten over je mogelijkheden via Technicum kun je contact opnemen met deze organisatie via de knop “vacatures Technicum” in de menubalk.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met ,
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!