Technisch Werken

Technicum zoekt middenkaderpersoneel in februari 2020

Technicum uitzendbureau heeft verschillende vacatures open staan voor technisch middenkaderpersoneel. Hierbij kun je denken aan functies voor tekenaars, werkvoorbereiders, engineers en calculators. Het valt op dat deze vacatures in verschillende sectoren open staan. Zo worden middenkadermedewerkers gezocht in de bouw, installatietechniek en elektrotechniek. Ook in de werktuigbouwkunde heeft Technicum vacatures open staan in het middenkader.

Vacatureoverzicht Technicum

Het vacatureoverzicht van Technicum tref je aan door op de knop Technicum vacatures te klikken in de menubalk. Via die knop kom je op een overzicht van vacatures die Technicum door heel Nederland heeft open staan. Natuurlijk kun je ook doormiddel van het contactformulier op de website reageren en een specifieke vraag stellen.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met ,
Geplaatst in Nieuws