Technisch Werken

Technicum zoekt elektromonteurs vanaf 10 februari 2020

Elektromonteurs kunnen rekenen op een groot vacatureaanbod op de arbeidsmarkt. Door de energietransitie en de werkgelegenheid in bouwsector zijn er veel vacatures voor elektromonteurs op de arbeidsmarkt te vinden. De keuze is groot maar dat maakt kiezen ook lastig. Als elektromonteur kun je werken in de woningbouw, utiliteit en industrie. Ook in de voertuigentechniek en machinebouw zijn elektromonteurs actief. Dat maakt het voor elektromonteurs soms lastig om te kiezen en om een goed beeld te krijgen van de vacatures die open staan in een bepaalde regio.

Gelukkig heeft Technicum vaak wel een goed beeld van de vacatures in de elektrotechniek die bij jou in de buurt open staan. Neem daarom contact op met Technicum of klik op de knop “Vacatures Technicum” in de menubalk om een duidelijk beeld te krijgen welke technische vacatures bij jou in de buut open staan.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws