Technisch Werken

Technicum zet extra vacatures open voor elektromonteurs eind november 2019

USG Technicum heeft aan het einde van 2019 extra vacatures open gezet voor elektromonteurs. Ondanks de negatieve berichten in de bouw over stikstof en PFAS gelooft Technicum dat de werkgelegenheid in de installatietechniek en elektrotechniek zal toenemen de komende jaren. Ook op korte termijn zijn installatiemonteurs en elektromonteurs belangrijk op de arbeidsmarkt. De winter doet straks zijn intrede en dat zorgt er traditiegetrouw voor dat er meer werk vrij komt voor installatiemonteurs in de verwarmingstechniek.

Bovendien is er sprake van een verduurzaming in de energietechniek. Dit wordt ook wel met de populaire term energietransitie aangeduid. Voor de energietransitie zijn zowel elektromonteurs als installatiemonteurs nodig. In 2019 is er een tekort aan deze specialisten op de arbeidsmarkt. Technicum weet dat en speelt hier op in door nieuwe vakkrachten op te leiden doormiddel van BBL trajecten. Technicum werft daarom niet alleen ervaren krachten maar ook toekomstige BBL-ers. Wil je meer weten over je mogelijkheden bij Technicum? Klik dan op de knop “Vacatures Technicum” in de menubalk. Als je meer wilt weten over de BBL trajecten van Technicum kun je klikken op “BBL Technicum”. Deze knop staat ook in de menubalk op de website.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!