Technisch Werken

Technicum WTB Leeuwarden zoekt BBL-ers vanaf 2 februari 2020

Het Technische uitzendbureau Technicum zoekt BBL-ers vanaf februari 2020. Door het tekort aan technisch personeel op de arbeidsmarkt wordt het steeds belangrijker om nieuwe vakkrachten op te leiden. Daarvoor is een BBL opleiding zeer geschikt. BBL is in feite het werken en leren. Je werkt en je leert in de praktijk. Dat doe je natuurlijk bij een erkend leerbedrijf. Technicum werkt samen met allemaal verschillende erkende leerbedrijven. Daardoor krijgt Technicum allemaal vacatures binnen voor ervaren krachten maar ook voor instromers en BBL trajecten. Werkzoekenden hebben daardoor bij Technicum grote voordelen. Ze zijn verzekerd van professionele ondersteuning bij de zoektocht naar werk en hebben bovendien de keuze uit meerdere BBL leerwerkplekken. Daardoor is de kans groot dat de BBL-er de juiste loopbaankeuze kan maken.

Technicum is ook nog VCU gecertificeerd. Dat betekent dat deze uitzendorganisatie gespecialiseerd is in het bemiddelen van technisch personeel voor bedrijven in de bouw, petrochemie en de werktuigbouwkunde. Steeds meer bedrijven in deze sectoren zoeken namelijk samenwerkingspartners die de VCA richtlijnen naleven. Technicum doet dat en heeft veiligheid als prioriteit. Daardoor ben je ook als (toekomstig) BBL-er bij Technicum in goede handen.

Wil je meer weten over BBL mogelijkheden bij Technicum klik dan op de knop BBL Technicum in de menubalk.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met ,
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!