Technisch Werken

Technicum uitzendbureau zoekt onderhoudsmonteurs eind november 2019

Technicum is op zoek naar onderhoudsmonteurs voor verschillende opdrachtgevers. De vacatures die open staan voor onderhoudsmonteurs zijn erg divers. Er zijn vacatures voor onderhoudsmonteurs die zich met name bezig houden met mechanisch onderhoud en revisie. Daarnaast zijn er ook vacatures voor onderhoudsmonteurs die zich bezig houden met mechatronica oftewel elektrotechniek en mechanische techniek eventueel in combinatie met elektronica.

De allround onderhoudsmonteurs worden ook veel gevraagd op de arbeidsmarkt. Dit zijn de monteurs die meerdere facetten van het onderhoudswerk beheersen. Naast elektrotechnisch onderhoud, mechanisch onderhoud en mechantronica beheersen veel allround onderhoudsmonteurs ook de basis van PLC techniek en SCADA. Ben je benieuwd welke vacatures Technicum voor onderhoudsmonteurs beschikbaar heeft? Klik dan op de knop “vacatures Technicum” om meer te weten te komen.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!