Technisch Werken

Technicum uitzendbureau zoekt lassers eind november 2019

Het uitzendbureau Technicum zoekt voor verschillende opdrachtgevers ervaren en toekomstige lassers. De lassers kunnen aan de slag in uiteenlopende lasprocessen en functies. Sommige bedrijven vragen om aflassers terwijl andere bedrijven meer op zoek zijn naar constructiebankwerker lassers die zowel werkstukken kunnen samenstellen, hechten en aflassen.

Ook voor onervaren lassers zijn er mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Doormiddel van inwerktrajecten, BBL opleidingen en aanvullende lasopleidingen kunnen ook de minder ervaren lassers aan een goede baan worden geholpen aan het einde van 2019. Technicum ondersteund werkzoekenden in de lastechniek bij het vinden van de juiste vacature en werkgever. Ben je benieuwd naar het vacatureaanbod? Klik op de knop “vacatures Technicum” in de menubalk en kom te weten welke lasvacatures bij jou in de buurt open staan.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!