Technisch Werken

Technicum uitzendbureau doet meer dan alleen uitzendwerk in 2019

Als men denkt aan het woord ‘uitzendbureau’ dan denkt men over het algemeen aan een arbeidsbemiddelingsbureau die uitzendkrachten bemiddeld op de arbeidsmarkt. Technicum uitzendbureau doet echter veel meer dan uitzenden. Dit VCU gecertificeerde uitzendbureau detacheert ook personeel. Daarnaast is Technicum actief in het bemiddelen in BBL-opleidingen. Werkzoekenden die graag aan de slag willen in de techniek maar hiervoor nog geen opleiding hebben gevolgd kunnen ook bij Technicum terecht voor loopbaanadvies en studiebegeleiding.

Inderdaad, Technicum doet aan studiebegeleiding. Het uitzendbureau heeft namelijk opleidingsadviseurs in dienst. Deze opleidingsadviseurs helpen werkzoekenden die graag een technische opleiding willen volgen met het maken van de juiste opleidingskeuze en beroepskeuze. Er is namelijk veel te kiezen in de techniek. Er zijn uiteenlopende functies in de installatietechniek, elektrotechniek, telecom en werktuigbouwkunde. Ook in de civiele techniek en de bouw zijn volop mogelijkheden om aan het werk te gaan. Elke sector heeft specifieke functies waarvoor specifieke opleidingen nodig zijn. Daarover kun je op internet slechts maar een beetje informatie vinden.

Gelukkig kunnen de adviseurs van Technicum je verder helpen als je een opleidingsvraag hebt in de techniek. Ook kun je bij Technicum terecht als je aan de slag wil in een technische functie. Wil je meer weten? Klik dan op de knoppen ‘BBL Technicum’ of ‘Vacatures Technicum’.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met , ,
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!