Technisch Werken

Team Universiteit Twente uit World Solar Challenge in 2019

De World Solar Challenge 2019 is van start gegaan in oktober 2019. Helaas heeft een windvlaag op de eerste dag van deze wedstrijd een einde gemaakt aan de World Solar Challengedroom van het team van de Universiteit Twente en Saxion Hogeschool. Door de windvlaag raakte solarwagen van de kaarsrechte weg in de berm. Door deze beweging vloog het voertuig over de kop. Bij dit incident raakte de bestuurder niet gewond.

Wel is het voertuig behoorlijk beschadigd. Het voertuig heeft dusdanige schade opgelopen dat het niet meer gebruikt kan worden tijdens de wedstrijd. De wedstrijd gaat door de woestijn van Australië waarbij 3000 kilometer moet worden afgelegd. De deelnemers van Universiteit Twente en Saxion Hogeschool zijn heel teleurgesteld dat ze door dit incident hun deelname aan de World Solar Challenge 2019 noodgedwongen moeten staken.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!