Technisch Werken

Stormschade donderdag 18 januari 2018 waarschijnlijk boven 10 miljoen

De grote storm die Nederland op donderdag 18 januari 2018 getroffen heeft veel schade veroorzaakt. Het Verbond van Verzekeraars heeft de totale schade op ruim 10 miljoen euro geschat.

Op vrijdag 19 januari 2018 zal er een nauwkeuriger schatting gemaakt kunnen worden van de totale schade. Dit heeft het Verbond van Verzekeraars donderdagochtend laten weten.

Er zijn verschillende factoren die voor extra veel schade zorgen. Zo is de natte grond ook een probleem. De natte grond zorgt er voor dat bomen maar ook constructies minder stevig in de grond vast zitten en makkelijker kunnen omwaaien. Dat leidt meestal tot grote schade aan panden.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!