Technisch Werken

Staalproducent ThyssenKrupp verwacht voor bouwvak 2018 een besluit over de fusie met Tata Steel

Het Duitse staal- en industrieconcern ThyssenKrupp denkt dat een besluit over een fusie met de Europese staalactiviteiten van Tata Steel binnen een aantal maanden genomen zal worden. Volgens de staalproducent zal een definitief besluit nog voor medio 2018 vallen. Dit bericht werd maandag 14 mei 2018 bekend gemaakt in een handelsbericht.

Er zijn al verschillende berichten in het nieuws verschenen over de fusie die binnenkort zou plaatsvinden. Toch is er nog steeds geen concrete datum waarop de fusie een feit zal zijn. Zo werd in de maand april al gemeld dat er vooruitgang zou zitten in de onderhandelingen tussen ThyssenKrupp en Tata Steel. Toen had men aangegeven dat een beslissing waarschijnlijk eind juni 2018 zal worden bekendgemaakt.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!