Technisch Werken

Solliciteren op vacatures van Technicum in januari 2020

Technicum zoekt ervaren technisch personeel maar ook onervaren werkzoekenden met een passie voor de techniek. Het technische uitzendbureau werft personeel via verschillende kanalen waaronder sociale media en vacaturewebsites. Daarnaast werft Technicum ook personeel via persoonlijke netwerken. Als één van de weinige moderne uitzendbureaus is het bij Technicum nog steeds mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen als je werk zoekt. De collega’s van Technicum maken graag tijd voor serieuze werkzoekenden.

Deze persoonlijke aanpak kenmerkt Technicum en zorgt er voor dat werkzoekenden de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Ben je op zoek naar een Technicumvestiging bij jou de buurt neem dan contact met ons op. Mocht je benieuwd zijn naar het vacatureaanbod van Technicum klik dan op de knop ‘vacatures Technicum’, deze tref je aan in het menuoverzicht op deze website. Ook via het contactformulier kun je een bericht sturen naar de website. Technicum werkt samen met Technischwerken.nl en deze samenwerking verloopt uitstekend.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws