Technisch Werken

Rolls-Royce haalt in 2017 grote order binnen van resort in Dubai

Rolls-Royce gaat luxe auto’s leveren aan een projectontwikkelaar uit de Verenigde Arabische Emiraten. Deze projectontwikkelaar is van plan om de luxe Rolls-Royce Ghost in te zetten voor het vervoer van de gasten van een wellness resort in Dubai. In totaal zou Rolls-Royce twaalf voertuigen leveren aan de projectontwikkelaar. Er is echter een mogelijkheid dat dit aantal voertuigen in de toekomst wordt verhoogd. De lokale media maakten dit maandag 16 oktober 2017 bekend.

MAG Property Development is de naam van de projectontwikkelaar. Door de overeenkomst met de lokale Rolls-Royce-vestiging is het bedrijf meteen de eigenaar van de grootste vloot Rolls-Royce Ghosts in de regio. Dit maakte Trade Arabia bekend. De Rolls-Royce Ghost is een model dat in 2009 op de automarkt is verschenen. Vijf jaar na deze intrede op de markt werd de Ghost Series II gelanceerd. Voor luxe autoproducent Rolls-Royce is Dubai een van de meest succesvolle afzetgebieden ter wereld. In het jaar 2016 verkocht Rolls-Royce over de gehele wereld in totaal 4,011 voertuigen. De regio Midden Oosten was in 2016 de op-twee-na grootste afzetmarket volgens de autofabrikant

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws