Technisch Werken

Plannen voor station van de toekomst bekendgemaakt op 24 april 2019

ProRail wil de komende jaren de treinstations in Nederland gaan moderniseren en optimaliseren. Treinstations moeten aangepast worden aan de moderne ontwikkelingen en technologie. Zo zou het station van de toekomst moeten worden verwezenlijkt. Het station van de toekomst moet van alle gemakken worden voorzien aldus ProRail. Er moeten in moderne stations mogelijkheden zijn om elektrische auto’s en elektrische fietsen op te laden.

Daarnaast moet reisinformatie op interactieve schermen getoond worden. Ook zullen er sensoren worden gebruikt om bezoekers te wijzen op plekken waar nog zitplaatsen zijn. Daarnaast wil men in het station van de toekomst zo veel mogelijk voorkomen dat mensen in de rij moeten wachten voor de trein. Op woensdag 24 april 2019 werd door ProRail bekend gemaakt hoe ze het station van de toekomst wil verwezenlijken.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!