Technisch Werken

Omzet snellaadbedrijf Fastned fors gestegen in derde kwartaal 2019

Snellaadbedrijf Fastned heeft in het derde kwartaal van 2019 een aanzienlijke omzetstijging behaald. In totaal kwam de omzet van het bedrijf uit op meer dan 1 miljoen euro. Deze omzet is bijna drie keer zo hoog als de omzet die het bedrijf in dezelfde periode heeft behaald in 2018.

Omdat elektrisch rijden meer aandacht krijgt zijn de overheid en het bedrijfsleven bereid om meer te investeren en te faciliteren op het gebied van laadstations voor elektrische voertuigen. In totaal is het aantal laadstations dat Fastned heeft gebouwd uitgebreid naar 109. Dit aantal laadstations is vooral toegenomen vanwege nieuwe vestigingen die zijn geopend in Duitsland en Nederland.

In het derde kwartaal werden in totaal 120.000 zogenaamde laadsessies uitgevoerd. Dat zijn de laadmomenten voor elektrische voertuigen. Daarnaast heeft Fastned snellere laders toegevoegd aan de stations. Er waren echter ook problemen. Zo heeft het bedrijf te maken gehad met een periode van aanhoudende leveringsbeperkingen. Deze beperkingen hebben de groei van Fastned wat afgeremd aldus het bedrijf.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws