Technisch Werken

Occasionverkoop op bijna twee miljoen verhandelde auto’s in 2018

De occasionverkoop in 2018 zal waarschijnlijk uitkomen op een nieuw record. Tot en met de maand november zijn er in Nederland 1,84 miljoen voertuigen verkocht. Dit komt naar voren uit cijfers van brancheorganisaties BOVAG en RDC. Deze autoverkoop is een stijging van 1 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2017.

In heel 2017 werden in Nederland ongeveer 1,98 miljoen occasions verkocht. Nu de verkoop van tweedehands auto’s in Nederland is toegenomen ligt het aantal van twee miljoen verkochte tweedehands auto’s in het verschiet. BOVAG en RDC verwachten dat er in 2018 een nieuw verkooprecord wordt behaald in de autobranche. De verkoop neemt volgens de brancheorganisaties toe omdat de autobranche momenteel een bovengemiddelde grote voorraad auto’s heeft.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!