Technisch Werken

Nationale Duurzame Huizenroute zaterdag 9 november 2019

Vandaag op zaterdag 9 november 2019 werd de Nationale Duurzame Huizenroute gehouden. Deze route gaat langs deelnemende duurzame woningen in verschillende regio’s in Nederland. Mensen die deelnemen aan de Nationale Duurzame Huizenroute kunnen inspiratie krijgen en tips horen over hoe ze hun woning kunnen verduurzamen. Door te kijken hoe andere woningbezitters dit doen kunnen er in Nederland in de toekomst meer huizen duurzaam worden gemaakt.

Het is inmiddels al de zevende keer dat de Nationale Duurzame Huizenroute wordt gehouden. Het is een groot succes. Elk jaar doen er meer huizen mee aan deze inspiratiedag voor het verduurzamen van woningen. Vandaag deden meer dan 500 woningen mee. Deze woningen zouden door een paar duizenden mensen worden bezocht. Er zijn verschillende benamingen voor de duurzame woningen. Zo zijn er balanswoningen, ‘nul op de meter’ woning, energieneutrale woningen en andere varianten. Vanuit de overheid, milieuorganisaties en andere spelers op de energiemarkt wordt het verduurzamen van woningen gepromoot. Er zijn echter veel verschillende mogelijkheden om woningen te verduurzamen. Niet elke methode is even effectief. Daarom is het belangrijk dat mensen van de huizeneigenaren zelf horen wat hun ervaringen zijn met de verduurzaming van hun huis.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws