Technisch Werken

Motorola Mobility en Google

Motorola Mobility is recent door Google overgenomen. Dit gebeurde in 2012. Volgens Apple zou het bedrijf inbreuk maken op patenten. Het zou hierbij gaan om vier verschillende patenten waaronder een patent dat er voor zorgt dat mobiele telefoons ‘werken’.

Nieuwe rechtszaak
Apple is het hier niet mee eens en spant opnieuw een rechtszaak aan. Dit vond eerder ook al plaats in 2010. Toen heeft rechter Richard Posner de zaak verworpen. Dit had te maken met onvoldoende bewijs. Nu vraagt Motorola Mobility of de rechtszaak opnieuw geopend kan worden.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Geplaatst in Nieuws