Technisch Werken

Meer huishoudens overgestapt van energieleverancieer in 2019

Het afgelopen jaar hebben meer huishoudens besloten om over te stappen van energieleverancier. Dit bericht werd bekend gemaakt door vergelijkingssite Gaslicht.com. Deze organisatie heeft een analyse uitgevoerd met betrekking tot de keuzes die consumenten hebben gemaakt voor een bepaalde energieleverancier. Hieruit kwam naar voren dat veel consumenten niet alleen zijn overgestapt naar een andere energieleverancier maar ook dat ze een bewuste keuze hebben gemaakt voor groene energie.

In 2019 is het aantal mensen dat is overgestapt van energieleverancier ongeveer twintig procent hoger uitgevallen dan in 2018. Dit is nog niet eerder gebeurd aldus Gaslicht.com. Vooral aan het einde van 2019 hebben veel mensen besloten om van energieleverancier over te stappen. De vergelijkingssite vermoed dat deze ontwikkeling te maken heeft met het feit dat veel mensen ook tegen het einde van een jaar overstappen van zorgverzekeraar. Aan het einde van een jaar worden klaarblijkelijk belangrijke keuzes gemaakt op het gebied van vaste lasten.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met , ,
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!