Technisch Werken

Machinist graafmachine overleden bij bedrijfsongeluk in Heerenveen op woensdag 2019

Op woensdag 6 november 2019 heeft een dramatisch ongeluk plaatsgevonden bij een recyclingbedrijf in Heerenveen. Tijdens de werkzaamheden is een machinist van een graafmachine overleden nadat zijn voertuig werd bedolven door een laag grond. Door deze laag grond raakte de machinist bekneld. Hij kon zichzelf niet meer uit deze positie bevrijden en is overleden.

Het ernstige ongeval is door de Inspectie SZW (voorheen Arbeidsinspectie) aan een onderzoek onderworpen. Het betreft namelijk een bedrijfsongeval met de dood tot gevolg. Het is op dit moment nog niet bekend hoe het ongeluk heeft kunnen plaatsvinden. Het onderzoek van de Inspectie SZW is nog in volle gang.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws