Technisch Werken

Limburgs Energiefonds ontvang Europese geld in 2017 voor duurzame energieproject

Het Limburgs Energiefonds (LEF) heeft vanuit Europa een behoorlijke investering gekregen. Het Europese geld zal worden gebruikt voor een aantal projecten die gericht zijn op duurzame energie. De investering is afkomstig van de European Investment Bank EIB. Deze Europese financiële instelling investeert in totaal 30 miljoen euro in het Limburgs Energiefonds.

De projecten waar het energiefonds het geld voor gaat gebruiken zijn gericht op het opwekken van duurzame energie maar ook op energiebesparing. Verder zal er ook geld worden besteed aan het saneren van asbest en de ontwikkeling van technologie en oplossingen met betrekking tot de circulaire economie.LEF zou de Nederlandse organisatie zijn die geld zou hebben gekregen vanuit de  European Investment Bank EIB. De lokale projecten zijn van groot belang voor het halen van de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs aldus EIB-vicepresident Pim van Ballekom.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws