Technisch Werken

Klimaattop Polen stopt op vrijdag 14 december 2018

De Klimaattop in Polen wordt vandaag, op vrijdag 14 december 2018, afgerond. Ongeveer tweehonderd landen hebben afgevaardigden gestuurd naar deze klimaattop. Deze hebben zich afgelopen twee weken bezig gehouden met het benoemen van plannen waardoor de opwarming van de aarde kan worden tegen gegaan. Over de uitkomst van deze Klimaattop is niet iedereen gerustgesteld. Gastland Polen speelde bijvoorbeeld een dubieuze rol als voorzitter van deze Klimaattop omdat het land nog grotendeels gebruikt maakt van steenkool voor haar energievoorziening.

Polen zou haar voorzitterschap volgens sommigen gebruiken om de verduurzaming tegen te gaan. Als voorzitter heeft het land namelijk een behoorlijke invloed op de plannen die in het Klimaatakkoord worden vastgelegd. Het lijkt er op dat er weinig concrete afspraken worden gemaakt tijdens de Klimaattop. Over de uitkomst hiervan wordt je op technischwerken.nl op de hoogte gehouden.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met ,
Geplaatst in Nieuws