Technisch Werken

Kabinet nog onduidelijk over aanpak stikstofcrisis in november 2019

De leden van het kabinet hebben nog geen duidelijkheid gegeven over de manier waarop de stikstofcrisis zou moeten worden aangepakt. De ministers Carola Schouten van Landbouw en Stientje van Veldhoven van Wonen hebben op dinsdag 12 november 2019 nog geen antwoord gegeven op de vraag of er een pakket met maatregelen zal komen.

Van Veldhoven gaf aan dat ze heel druk zijn met het bedenken van oplossingen. Het kabinet hoopt er elke dag uit te kunnen komen. Toch kunnen er volgens de minister ook weer nieuwe vragen ontstaan. Daardoor is er op dit moment nog veel “in beweging”. Carola Schouten gaf aan dat het kabinet al veel is omgeschoten. Daarnaast zij deze minister “dat er geen deal is tot er een deal is. Naar alle onderwerpen moet goed worden gekeken”.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!