Technisch Werken

James Bond gaat in elektrische auto rijden in nieuwe bondfilm

James Bond is de naam van de hoofdrol in de gelijknamige actiefilms die bol staan van technische gadgets en snelle auto’s. De films draaien om de avonturen van een superspion en zijn wereldwijd bekend. In de films zijn vaak ook nieuwe ontwikkelingen te zien op technologisch vlak. Zo werden er enkele jaren geleden al technische systemen getoond die tegenwoordig daadwerkelijk geïmplementeerd zijn. Hierbij kun je denken aan videobeelden in auto’s tonen waarmee men op afstand met elkaar kon communiceren via een soort Skypeverbinding. Tegenwoordig lijkt de technologie de fantasie van James Bondfilms in te halen.

Zo wordt er anno 2019 een elektrische auto ingevoerd in de nieuwe James Bond film. Regisseur Cary Joji Fukunaga heeft het idee voor de invoering van een elektrische auto in de film bedacht. Dit bericht is bekend gemaakt door een bron aan The Sun. De implementatie van een elektrische auto in James Bond is iets nieuws. Het is voor het eerst dat James Bond in een elektrische auto gaat rijden. De elektrische auto wordt een Aston Martin Rapide E. Het is een bijzonder exemplaar van de sportwagenfabrikant waar uiteindelijk maar 155 stuks van zijn gemaakt. De prijs van de Aston Martin Rapide E ligt op ruim 291.000 euro. De auto zal te zien zijn in een “geweldige actiescène in de film” aldus de bron aan The Sun.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!