Technisch Werken

Installatiemonteur worden in 2019?

Als je in 2019 een installatiemonteur wil worden kunnen we je helpen. Het vak van een installatiemonteur is boeiend en heel veelzijdig. Daarom heb je een goede BBL-opleiding nodig. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van de juiste BBL opleiding voor elke persoon. Maandelijks bieden we tientallen nieuwe BBL-ers een passende BBL-opleiding in de techniek. Daarom komen veel mensen die overwegen om een BBL-opleiding te volgen bij ons terecht. Een BBL-opleiding in de installatietechniek is één van de meest populaire opleidingen in de Beroepsbegeleidende leerweg.

BBL-installatietechniek is een opleiding op het middelbaarberoepsonderwijs. Dit wordt ook wel aangeduid met mbo. Voor het volgen van een opleiding in de richting van installatietechniek is een erkend leerbedrijf nodig. Wij werken in Nederland met honderden ervaren installatiebedrijven samen die gecertificeerd zijn als erkend leerbedrijf. Daarom kunnen we ook de juiste erkende leerbedrijven zoeken voor elke BBL-er. Als je ook een BBL-opleiding installatietechniek via ons wilt volgen kun je jezelf aanmelden via de knop ‘BBL Technicum’ die je aantreft in de menubalk.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met , ,
Geplaatst in Nieuws