Technisch Werken

Inschrijven bij Technicum uitzendbureau in januari 2020

Wil je aan de slag in de techniek of ben je benieuwd welke technische functies bij jouw cv aansluiten? Schrijf je dan nu in bij Technicum uitzendbureau. Deze VCU gecertificeerde uitzendorganisatie heeft ruime ervaring in de technische arbeidsmarkt en kan daardoor werkzoekenden uitstekend helpen aan een passende baan in de techniek. Technicum heeft vestigingen verspreid over heel Nederland. Dat zorgt er voor dat er altijd een vestiging bij jou in de buurt is. Je krijgt daardoor ook een lokaal vacatureaanbod.

Opleiden en advies
Technicum is meer dan een uitzendbureau. Deze organisatie is een intermediair maar ook een loopbaanbegeleider voor mensen die werk zoeken in de techniek. Mensen die al in de techniek werken of hebben gewerkt kunnen echter ook rekenen op een waardevol advies. Dit advies gaat verder dan alleen het verstrekken van vacatures. Technicum heeft namelijk ook een afdeling die gericht is op het opleiden en ontwikkelen van technisch personeel. Of je nu ervaring in de techniek hebt of niet Technicum heeft altijd een oplossing voor mensen die in de techniek aan de slag willen.

Inschrijven?
Inschrijven bij Technicum is uiteraard kosteloos en kan via de knop ‘Vacatures Technicum’ of de knop ‘BBL Technicum’. Mocht je andere vragen hebben dan kun je altijd met ons contact opnemen via het contactformulier.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!