Technisch Werken

In 2018 nam het aantal hypotheekoversluitingen met 85 procent toe

Het afgelopen jaar is het aantal hypotheken dat overgesloten is met 85 procent toegenomen ten opzichte van het jaar 2017. Dit bericht werd afgelopen donderdag bekend gemaakt door De Hypotheker. Ook in 2019 zullen veel woningeigenaren er voor kiezen om hun hypotheek over te sluiten aldus de hypotheekbemiddelaar. Door het oversluiten van een hypotheek hopen mensen minder geld te hoeven betalen voor hun hypotheeklasten.

In het eerste kwartaal van 2019 nam het aantal hypotheekoversluitingen al met 92 procent toe ten opzichte van het eerste kwartaal van 2018. Door de lage hypotheekrente is het voor veel mensen interessant om een hypotheek over te sluiten. De afgelopen jaren stond de hypotheekrente veel hoger dan tegenwoordig het geval is. Daarom kunnen mensen nu als ze hun hypotheek tegen een lagere rente oversluiten veel geld besparen.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!