Technisch Werken

Icedome wordt definitief nieuwe topsportlocatie

In het seizoen 2016 – 2017 wordt de Icedome in Almere de nieuwe locatie waar de grote nationale en internationale schaatsevenementen zullen plaatsvinden. Zowel het Thialf als Transportium maakten in augustus 2013 bezwaar tegen deze keuze. Hun bezwaar tegen de KNSB en NOC*NSF hebben Thialf en Transportium verloren.

Reactie van KNSB
Een woordvoerder van de KNSB liet het volgende weten: “Na zorgvuldige behandeling is het bezwaar van Thialf en Transportium afgerond en zijn de besluiten aan de betrokken partijen medegedeeld” […] “KNSB en NOC*NSF hebben in beide beroepen geen aanleiding gezien voor een wijziging van hun keuze.”

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met , , , ,
Geplaatst in Nieuws