Technisch Werken

Heijmans gaat nieuwe Pieter Baan Centrum in Almere bouwen in 2017

Bouwer Heijmans zal het nieuwe Pieter Baan Centrum (PBC) in Almere gaan bouwen. Het nieuwe complex wordt gebouwd op het terrein van de Oostvaarderskliniek. De bouwsom die is berekend voor de bouw van het forensisch-psychiatrisch onderzoekscentrum bedraagt bijna 9 miljoen euro. Het huidige PBC in Utrecht is verouderd. Daarom wordt er nieuw Pieter Baan Centrum gebouwd.

Bouwbedrijf Heijmans zal onder andere een bijdrage leveren aan de bouw van de utiliteit. In dit geval gaat het om het bouwen van nieuwe kantoorcomplexen en bijbehorende buitenruimte. Daarnaast wordt een nieuwe entree aangebracht. Ook wordt er een nieuw parkeerterrein aangelegd met plek voor meer dan honderd parkeerplaatsen. Naar het Pieter Baan Centrum wordt ook een nieuwe toegangsweg aangelegd. Dit alles zorgt voor behoorlijk wat werk. In de maand januari van 2017 wordt al gestart met de voorbereidingen. Het is de bedoeling dat het utiliteitscomplex van de nieuwe PCB in januari 2018 af is. Tot die tijd blijft de Oostvaarderskliniek in gebruik.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!